7 Ekim 2008 Salı

Kazdağı'nda av turizmi

Yanıklar Köyü Yanıklar Köyü - Bayramiç - Çanakkale
0533 553 18 86
Mehmet Engindeniz - info@oteldagbasi.com - http://www.oteldagbasi.com




Oda Tipi - Konsept - Geçerlilik Tarih Aralığı - İki Kişilik Odada Kişi Başı - Tek Kişilik Oda - Ekstra kişi - Çocuk

Edremit Körfezi’nin kuzeyinde, 60-70 km. boyunca uzanan, Balıkesir ve Çanakkale arasında kalan Kaz Dağları; bir başka deyişle, Yunan mitolojisine göre, tanrıların tanrısı Zeus’un doğduğu yer olarak da bilinen İda…

Eteklerinde zeytin, badem, armut ekili; akçam, gürgen, kayın, karaçam, çınar, ceviz, palamut, kızılçam, kara meşe, ıhlamur, kestane, yaban eriği ilk aklımıza gelen türleri olan ağaçların, Ege’nin billur gibi iyotlu denizi ile birleştiği dünyanın ve de ülkemizin “nadir ve en büyük oksijen deposu”.

Bu muhteşem tabiatın ortasında, bizim minicik bir otelimiz var... Doğayla uyumlu özgün mimarisi, misafirlerine ev atmosferinde “kişiye özel” hizmet sunmayı amaçlayan 8 odalı, 24 yataklı butik bir Otel Dağbaşı...

Kaz Dağları’nın eşsiz doğal güzellikleriyle, unutulmaz keyifli anların yaşanacağı,bedenin ve ruhun dinlenmek için ihtiyacı olan her şey Otel Dağbaşı nda mevcut.

Turizm sektöründeki 30 yıllık birikimimiz ve Otel Dağbaşı’na özgü hizmet kalitesiyle sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız..


















Hiç yorum yok: